Tilbake
Skriv ut

Teatersport for 4 trinn (Kristine Hesjadalen)

Kristine Hesjedalen kommer på besøk i klassene og gir elevene en innføring i teatersport. Elevene vil bli modigere til å ta ordet i forsamlinger og få trening i å hive seg ut i ukjente situasjoner.

Kristine tar elevene gjennom oppvarmingsøvelser, dramaøvelser og teatersportøvelser og forbereder elevene på å finne sine karakterer og spille de ut på best mulig måte.

Om utøvere og produsenter

 • Arrangert av: Re kommune
 • Kunstnere/grupper: Kristine Hesjadalen
 • Idé/opplegg: Teatersport-kurs for 4. klasseMål med kurset: tørre å ta ordet i forsamlinger og tørre å hive seg ut i en ukjent situasjon.
  Man vil også få nyttige verktøy som kan brukes i f. eks forestillinger og fremføringer med klassen/skolen.Innhold:
  - oppvarmingsøvelser
  - dramaøvelser
  - teatersportøvelser
  Kurset avsluttes med en liten «mini-forestilling» med og for deltakerne.Opplegg: Kristine Hesjadalen.

Om kunstner / utøver / gruppe

Kristine Hesjadalen har jobbet med barn, teater og sang i mange år. Hun har også vært på turne i den kulturelle skolesekken med "Skuespiller for en dag" og "Prøysenstund med reddharene".

Kristine jobber som freelance skuespiller, sanger og regissør. Hun er kursholder og regissør på teaterhuset Munken i Larvik, og har de siste årene satt opp forestillinger der med barn, ungdom og voksne. Hun er også skuespiller for DKS på Midgard vikingsenter, og tar hvert år imot alle 6.klassinger i Vestfold som husfrue i Gildehallen.